Links - Waisisi

 

Alle foto’s op www.waisisi.nl zijn van fotograaf Dick van der Veer, te Zierikzee.


Website: www.dickvanderveer.nl

GJ Oosterloo Duiven is een ervaren dynamisch bedrijf dat inspeelt op de wensen van haar klanten. Met een instelling van "alles kan", hebben wij al veel klanten precies geleverd wat ze wilden.

Wat ons vooral onderscheidt van collega's is dat wij ook speciale producten op maat maken voor onze klanten. Of het gaat om speciale ophangbeugels of om complete machines; wij maken het voor u.

LINKS

Op Toegangskaartjes.nu kunt u online toegangskaartjes bestellen voor optredens, uitvoeringen en evenementen. U betaalt gemakkelijk via iDEAL.

De Gereformeerde kerk wordt gevormd door Christenen uit Zierikzee en omgeving. (Zierikzee is een kleine monumentenstad op Schouwen-Duiveland in Zeeland). Er zijn veel activiteiten op allerlei gebied. Geloven en eren, dienen en inspireren, beleven en leren zijn woorden die bij al deze activiteiten een rol spelen. Dit willen we graag met u delen.

De kerk is in handen van de Stichting Oude Zeeuwse Kerken en wordt mede in stand gehouden dankzij het enthousiasme van vele vrijwilligers. Het gebouw is een gewaardeerde plek geworden voor concerten, lezingen, zangavonden, tentoon- stellingen en andere activiteiten.

Videoregistraties, voorzien van technisch hoogwaardig materiaal, zoals videocamera's, gevolgd door een bewerking middels Final Cut Pro om e.e.a. als een volwaardig regisseur in juiste volgorde te plaatsen, voert MB producties zijn scenario uit.

Het museum probeert een beeld te geven van wat er is gebeurd tijdens en na de overstroming van 1 februari 1953. Het museum is gevestigd in de vier caissons die zijn gebruikt voor het sluiten van het laatste gat in de dijken.

Blokvier Media  is puur ontstaan uit hobby van Ingrid Ouwens en Jan Oosterloo. Al jaren maken wij (vakantie-)videofilms, lichtbeelden, presentaties en fotoshots voor privé-gebruik maar ook ter ondersteuning bij onze dagelijkse werkzaamheden

Jumelet logopedie biedt hulp bij tal van logopedische stoornissen. Onze logopedisten werken vanuit de passie voor het vak logopedie. Doordat we dagelijks werken met mensen met een logopedische probleem, leert onze ervaring dat de kwaliteit van leven in hoge mate bepaald wordt door de mogelijkheid van communiceren.

Copyright Waisisi.nl 2014 | Made by Anne Hagoort